П`ятниця, 10.05.2024, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 14

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області в ході проведення планової перевірки філії ГДСЛАП "Закарпатагроліс" «Свалявадержспецлісгосп» виявила незаконну рубку дерев до ступеня припинення росту, пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту, незадовільну та несвоєчасну очистку місць рубок від порубкових залишків, що є порушенням Лісового Кодексу України.

За результатами перевірки видано припис та притягнуто до адміністративної відповідальності 17 посадових осіб на суму 1,326 тис.грн., які відшкодовано добровільно в повному обсязі. Держекоінспекцією проведено розрахунок розміру шкоди, нанесеної лісовим ресурсам на загальну суму 5,115 тис.гривень та буде виставлено претензію філії ГДСЛАП "Закарпатагроліс" «Свалявадержспецлісгосп» для добровільного відшкодування.

... Читати далі »

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 491 | Додав: vmfedi | Дата: 14.09.2012 | Коментарі (0)

22 вересня столиця закарпатських мінеральних вод святкуватиме 776-річчя. Вже традиційно свалявці відзначають День міста в день храмового свята - Різдва Пресвятої Богородиці.У програмі: відкриття монумента Венеліна Гуци, який буде встановлено на подвір'ї школи №2, проведенння фестивалю "Свалява-Solva”, святковий концерт, лазерне шоу, свічкова хода та святковий феєрверк.

Розпочнеться концертна програма виступами народного духового оркестру «Гелікон» РБК та народного хору ветеранів війни, праці та Збройних сил. Далі радуватимуть глядачів виступи народного фольклорного гурту «Руснаки» з Мукачева, вокального дуету - Володимир Гуменчук та Наталія Мельник, братів Борисенко, а також шоу барабанщиків за участі кращого барабанщика країни — Олександра Муренк ... Читати далі »

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 381 | Додав: vmfedi | Дата: 14.09.2012 | Коментарі (0)