П`ятниця, 10.05.2024, 03:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 29 » Безпритульні собаки Закарпаття - небезпека на кожному КРОЦІ
08:53
Безпритульні собаки Закарпаття - небезпека на кожному КРОЦІ

Безпритульні собаки – тема доволі таки поширена та болісна. Мабуть, немає в Україні жодного міста (тай по світу в цілому), де б з гордістю могли сказати «У нас такої проблеми немає». Дедалі більше собак бродить по вулицям міста, лякаючи мешканців та розносячи різноманітні хвороби.

Кожне з міст отримало цей подарунок від своїх же мешканців. І продовжує отримувати через брак відповідальності  перед суспільством та відсутність справжньої любові до цих "друзів людини". Тепер уже не важливо звідки береться «безпритульна собака», важливе саме вирішення цього питання, яке турбує всіх і кожного. І навіть колишніх господарів цих невинних , але часом небезпечних створінь..

Влада неодноразово робила спроби усунути цю проблему. Бувало на деякий час собак на дорогах, сквериках меншало, але через кілька місяців наступала динамічна рівновара і кількість безпритульних тварин регулюється вже лише природним відбором.

Можливо, якби безпосередньо представники влади постраждали від «зубів» цих злих істот, то більш активно йшло би вирішення даної проблеми. Та, всі ми розуміємо, що ці припущення скоріше за все з області фантастики, бо як людина, яка постійно пересувається на автомобілі може постраждати від собаки, що бігає по вулицям? До таких травм більш схильні наші з вами діти, та люди похилого віку, в яких виникають серйозні труднощі, коли потрібно втекти від собаки.

Якщо пройтися по самому центру нашого малого міста, то практично на кожному кроці бачимо собак, то вони сидять, нікого не чіпають, то бігають кучками, то ганяються за велосипедами та автомобілями. Постає резонне питання, а чи довго нам ще терпіти цей хаос та безпорядок? Чому, виходячи на вулицю, ми маємо переживати за свою безпеку? Хіба в нас немає для того влади, адже зарплати в них далеко не такі, як в нас, і будинки не такі. Невже на протязі стількох років не можна достеменно вирішити проблему, яка чим далі, тим більш серйознішає? Ми хочемо, щоб наші діти та наші батьки були в безпеці, коли повертаються додому!

Ми не закликаємо до масового винищення собачого покоління. Але комунальні служби повинні би тісніше співробітничати з службами ветеринарної медицини. Особливо в наш час , коли влада і Партія Регіонів єдині в своєму намірі показати ефективність своєї роботи, наявність в ній творчого елементу.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 432 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: