П`ятниця, 10.05.2024, 14:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 28 » Час ремонтувати…
21:56
Час ремонтувати…

Дороги виникли разом з цивілізацією. І сучасні розвинуті країни відрізняються відповідною інфраструктурою. Утримання шляхів сполучення в належному стані для них є такою ж необхідністю як і щоденна потреба їсти, пити і … В цивілізованому світі існує постійний контроль стану проїжджої частини  з негайною ліквідацією найменших вибоїн.

Технічний стан наших доріг (?) вимагає постійної присутності ремонтних бригад.

Втім теперішня влада вирішила інакше. Збираючи величезні кошти у вигляді дорожнього податку, який включений у ціну палива, уряд не спішив використати їх за призначенням. Всю весну та літо в дорожньо - ремонтній сфері панував повний штиль. Свалявщині в певній мірі підфортунило, в порівнянні з іншими районами, з дорогою до Яківського. Зрозуміло, що ця будова не зовсім викликана турботою про мешканців нашого району і призначена вона  забезпечити європейські умови для проїзду «вибраних», які навідуються в Поляну відпочити від непосильної праці у коридорах владної корупції. Якби це було не так, то нормальний ремонт був би виконаний до Плоского, як це голосно анонсувалося владними структурами. А так дорога доходить лише до відомого комплексу, відпочити у якому на свалявську зарплату нереально.

Але вернемся до початку. Допоки всі розумні терміни , виділені природою для ремонту доріг  не минули, влада ніяк не могла знайти необхідних грошей. Чи може шкодувала з ними розстатися. Водії Свалявщини дружньо вправлялися в фігурній їзді вулицями нашого міста та сіл, долали екстремальні перешкоди на шляхах між населеними пунктами. За весну- літо – осінь шоферами замінено величезну кількість кульових опор, наконечників тяг,амортизаторів, шин та інших дорогих і дешевих, але дорогих в заміні, автозапчастин.

Тепер , коли настав час видачі продовольчих пакетів, півлітрівок, разових виплат за «правильне» голосування, коли нас забезпечують якісним папером на весь період до наступних виборів, в останній тиждень вересня мешканці Сваляви з невимовним захопленням спостерігають, що ремонт розпочався. І буде це зроблено лише завдяки владній партії , її теперішнім депутатам і кандидатам.

Але обманути цією казкою навряд чи вдасться власників транспортних одиниць та пасажирів , які хочуть з комфортом їздити в громадську транспорті по дорогах європейського рівня до всіх населених пунктів постійно.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 438 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: