П`ятниця, 10.05.2024, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 26 » Міліція професійно спрацювала у закарпатській Сваляві
07:35
Міліція професійно спрацювала у закарпатській Сваляві
25.09.2012 (14:50) 

21 вересня Сваляві виповнилося 776 років, з нагоди чого свалявці та гості міста святкували в минулі вихідні. В місті відбулося ряд урочистих заходів , в яких взяло участь керівництво області. На вулицях було влаштовано виставки-продаж різноманітної продукції та пересувну торгівлю. А ввечері перед гостями свята виступили спеціально запрошені гості — відомий музичний гурт зі Швеції «Rednex». Концерт зібрав близько восьми тисяч глядачів. А за дотриманням правопорядку в місті під час усіх цих заходів слідкувала міліція.

Урочистості з нагоди Дня міста розпочалися з відкриття пам’ятника видатному нашому земляку Ю.Венеліну-Гуці. Для спорудження памятника слугувала гранітна брила з села Тибава Свалявського району - батьківщини Венеліна-Гуци. А відкривав монумент голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида разом із керівництвом міста та численними депутатами.

Далі делегація поклала вінки та запалені свічки пам’яті до свалявського меморіального комплексу загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни, а також квіти—до пам’ятника Т.Масарику.

Святковий концерт розпочали місцеві гурти й виконавці, а під вечір на сцену вийшов головний гість свята - популярний швецький гурт «Реднекс», чий виступ зібрав близько восьми тисяч глядачів.

А завершилося свято традиційною ходою вулицями міста із запаленими свічками місцевих школярів і святковим фейєрверком.

 Аби гості свята могли спокійно відпочивати, смакувати шашликом, насолоджуватися музикою й аби не виникало порушень правопорядку, до патрулювання вулиць міста було задіяно майже весь Свалявський райвідділ міліції, півсотні відряджених правоохоронців з сусідніх Мукачівського, Іршавського та Перечинського міськрайвідділів, два екіпажі УДАІ УМВС і бійців спецпідрозділу «Беркут». Зі своєю роботою правоохоронці впоралися добре - злочинів і порушень громадського порядку в місті допущено не було

Інтернет-видання

UA- Reporter.com

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 720 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: