П`ятниця, 10.05.2024, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 18 » На Тячівщині «регіонали» конвертами підкуповують лісорубів
21:39
На Тячівщині «регіонали» конвертами підкуповують лісорубів

Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-службою кандидата в депутати до парламенту Михайла Вурсти. Крім того, за інформацією прес-служби, в. о. голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Цірик на святкуванні Дня працівника лісу зі сцени агітував виборців голосувати за кандидата у парламент Михайла Шелевера. 

Відповідно до пункту третього частини першої статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» участь у передвиборній агітації посадовим і службовим особам органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та суду – заборонена.

Святкування розпочалося 16 вересня в смт. Усть-Чорна на місцевому стадіоні. О 15.00 на свято прибули Михайло Шелевер, кандидат у депутати в 72 окрузі та в. о. голови райдержадміністрації Михайло Цірик. Замість того, аби привітати лісорубів з їхнім днем, пан Цірик закликав усіх присутніх голосувати за Михайла Шелевера та роздавав гроші у конвертах.

Як інформує прес-служба, щоб організувати свято для лісорубів у підприємців примусово збирали гроші – по 200 гривень з підприємця. Мешканці смт. Усть-Чорна обурені: «Пан Шелевер оголосив, що свято організовано за його власні кошти і присвоїв собі заслуги підприємців. Між тим, йому мало б бути соромно організувати захід і вести агітацію, коли на дворі практично немає доріг. Краще б зайнявся ремонтом доріг».

Категорія: Новини | Переглядів: 409 | Додав: vmfedi | Теги: http://zakarpattya.net.ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: