П`ятниця, 10.05.2024, 07:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Самопіар влади за наші кошти
20:03
Самопіар влади за наші кошти

Свалява завжди відзначає свято в честь Різдва Пресвятої Богородиці особливо. Цей рік не стане винятком.
У суботу, проведуть фестиваль "Свалява-Solva" у рамках святкування Дня міста. На гала-концерт запросили зірок естради України та зарубіжжя.
Масштаби шоу вражають. Спеціальний гість свята - всесвітньовідомий швецький гурт «Redпех». Концертна програма супроводжуватиметься лазерними шоу та свічковою ходою. На завершення мешканці Сваляви зможуть побачити святковий - феєрверк під супровід шоу барабанів.
Такому святу радіють майже всі мешканці району. Здається, влада вирішила влаштувати для нас справжнє свято, що напередодні виборів є особливо актуальним.
Проте, до питання фінансування Свалявська міська рада підійшла також по- особливому. На цей раз влада вирішила піаритись не за бюджетні кошти, а залізла в кишеню місцевих підприємців.
Майже кожного підприємця навідав представник Свалявської міської ради з проханням добровільно-примусово сплатити певну суму на рахунок приватного підприємця Шпак Ю.С., ніби-то для благодійної допомоги у проведенні урочистостей до дня міста. При цьому дали зрозуміти, що тих, хто матиме зухвалість не надати благодійну фінансову допомогу чекають неприємності з боку місцевої влади.
Вражає зухвалість, з якою в підприємців вимагають кошти. Головний бухгалтер одного з підприємств саме відлучився з роботи, коли навідались «збирачі коштів». Тоді їй навіть подзвонили, що не пізніше наступного дня вона мусить сплатити кошти на зазначений рахунок і хай не викручується, бо це міська рада збирає кошти.
Ну потрібне владі фінансування для піару перед виборами, але чому за наші кошти?
Крім того, кошти перераховуються на рахунок приватного підприємця, а не до бюджету і відстежити яким чином та на які потреби вони будуть використані, майже не можливо.
Вважаємо, що цим питанням повинна зацікавитись прокуратура.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 380 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: