П`ятниця, 10.05.2024, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 11 » Сила+ здоров’я = перемога
21:06
Сила+ здоров’я = перемога

Удар , удар , іще один удар ...

Ще мить і перемога за тобою!

Це не фантастика і не якийсь піар,

Коли жива легенда йде до бою!

Поєдинку між Віталієм Кличком і Мануелем Чарром чекав весь світ. Найбільш нетерпляче чекала молодь України , для якої Кличко є кумиром ,бо такі, як він лиш раз народжуються на епоху. Зараз, коли Віталій Кличко є головою політичної партії «УДАР Віталія Кличка», у багатьох його бій з Чарром асоціювався з боєм за політичну перемогу на виборах, що відбудуться 28 жовтня 2012 р.

Для вболівальників  « великого боксу» і були організовані фан-зони , в яких вони могли поспілкуватися , попереживати за свого бійця , отримати призи і, найголовніше, порадуватися за перемогу України . Такі фан-зони були організовані по всій Україні . Свалявщина також не залишилась осторонь цієї важливої події світового спорту. Члени фан-клубу братів Кличко зібрались 8 вересня в фан-зоні кафе «Хвилинка» для перегляду бою. Напередодні поєдинку були проведені опитування серед пересічних громадян про те, хто переможе, як саме і, в якому раунді . Прогнози на поєдинок були різними. Однозначно, із почутих відповідей випливало, що перемога буде за Кличком , деякі навіть вгадували раунд, в якому це станеться. Ніхто ні на мить не сумнівався в перемозі нашого Віталія . Запеклі вболівальники не спали бо з нетерпінням чекали на бій ... Нарешті, він розпочався. Вони зустрілися поглядами - запальний , самовпевнений , зухвалий Мануель і спокійний , врівноважений , не багатослівний, про якого можна сказати : людина славиться не словами, а ділами - наш Віталій . Хоч бій і не був тривалим але, все одно, дивитися його для наших вболівальників було справжнім задоволенням .

Під час перегляду поєдинку у фан - зоні серед фанатів «великого боксу» були розіграні призи , які стали для переможців приємним сюрпризом .

Вболівальники також намагалися спрогнозувати, в якому із раундів завершиться бій Кличка. Найпалкішому із фанатів Морозьку О.О. вручено в подарунок - визначений приз. А по завершенню бою, було нагороджено переможців, які точно вказали, в якому раунді достроково завершиться бій перемогою Кличка над Чарром.

Призами нагороджені Фуринець В.В., ШелеляВ.І., Швардак І.М..

Не зважаючи на те, що поєдинок тривав недовго, вболівальники залишились задоволеними бо отримали масу приємних емоцій . Віталій Кличко вкотре довів, що він залишається абсолютним чемпіоном світу за версією WВС в суперважкій вазі.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 417 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: