П`ятниця, 10.05.2024, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 11 » УДАР викриє закарпатських корупціонерів
17:23
УДАР викриє закарпатських корупціонерів

Про це  в Ужгороді повідомили член політради партії «УДАР Віталія Кличка» Валерій Пацкан та депутат Ужгородської міської ради Ростислав Буланов.

Бланки «Повідом про корупціонера», в яких можна прописувати власні пропозиції щодо боротьби з корупцією, а також заявляти про факти вимагання хабара, можна знайти в червоних агітаційних наметах партії УДАР по всій області. Також, є можливість заповнити онлайн форму-повідомлення на сайті http://www.stophabar.org/

«Подолавши корупцію, Грузія піднялась з колін. І ми зможемо. УДАР – єдина політична сила, яка спроможна зробити це в Україні. Ми закликаємо всіх небайдужих приєднатися до нашої ініціативи. Разом ми зламаємо хребта корупції та збудуємо Україну за європейськими стандартами», - заявив голова Закарпатської організації УДАРу Валерій Пацкан.
Програма партії УДАР передбачає 5 пріоритетних напрямків розвитку країни, перший з яких – удар по корупції, яка гальмує розвиток країни. Щоб не втрачати час, активісти почали збір інформації про факти корупції як на Закарпатті, так і по всій Україні ще до входження до парламенту. Перша хвиля збору інформації триватиме до 1 жовтня, після чого прізвища чиновників - корупціонерів, на діяльність яких буде найбільше нарікань в регіонах, буде оприлюднено.
За словами депутата Ужгородської міської ради Ростислава Буланова, акцію «Люстрація влади – повідом про корупціонера» на Закарпатті починається з Ужгорода через те, що саме в цьому місті сконцентровано велику кількість державних установ, а це, за його словами, є справжнім скупченням корупціонерів: «Інформація щодо дій посадових осіб, яку нам вдасться зібрати, систематизовуватиметься та буде передана на розгляд Антикорупційного агентства, яке буде створено згідно з програмою нашої партії», - зазначив депутат.

Категорія: Новини | Переглядів: 339 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: