П`ятниця, 10.05.2024, 10:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 30 » "Удар" запевняє, що до підкупу вдаються ті партії, які не мають підтримки у людей
21:14
"Удар" запевняє, що до підкупу вдаються ті партії, які не мають підтримки у людей

Політичні партії, які впевнені в своїх силах, які наполегливо працюють над тим, аби посилити симпатії виборців і знають свій реальний рейтинг, ніколи не опустяться до того, щоб користуватися замовною соціологією. Про це заявила народний депут Ірина Геращенко в ефірі програми «Твій голос» на телеканалі ЕРА, повідомляє прес-служба партії «УДАР». 

Політик нагадала, що за законом залишилося два тижні, поки можна публікувати рейтинги, відтак активізувалися спроби політичних проектів, які не проходять у Верховну Раду, оприлюднювати псевдорейтинги від псевдосоціологічних компанії, і таким чином схилити громадськість до думки, що вони начебто проходять у Раду і мають підтримку людей.

На думку Геращенко, зараз відбувається спроба останнього масового впливу на свідомість громадян з боку саме передвиборчих проектів, які не мають нічого спільного з політичними партіями, але нав'язують суспільству думку про «нових лідерів», аби замаскувати під цими гаслами відсутність ідей і ідеології.

Геращенко також звернула увагу на іншу передвиборчу технологію. «Коли виборцю так наполегливо вбивають думку про те, що цей проект прохідний – це свідчить про бажання спонсорів та покровителів проекту будь що протягти його до парламенту. Тим більше, що подібні проекти, на відміну від , наприклад, партії «УДАР» чи ВО Свобода, отримали своїх представників у всіх ОВК і ДВК, тобто, зможуть взяти участь у «правильному» підрахунку голосів», – заявляє Геращенко.

На думку депутата, з цими маніпуляціями необхідно боротися – не публікувати неправдивих рейтингів і вірити тільки соціологічним компаніям з репутацією. «В Україні є соціологи з іменем, які ніколи в житті не дозволяли маніпулювати собою, ніколи не подавали замовну соціологію. І є партії, які ніколи не опустяться до замовних рейтингів, адже впевнені в своїх силах і дбають про свою репутацію у довгостроковій перспективі. «УДАР» – серед них», – говорить Геращенко.

Політик також заявила, що найбільш небезпечною ситуацією є зневіра людей в тому, що після виборів в країні можуть відбутися позитивні зміни.

«На жаль, є люди, які вважають, що їх голос нічого не вирішує, бо його все одно вкрадуть, або він нічого не вартий. Вони як правило згодні продати свій голос за кілограм гречки, за сто гривень, не усвідомлюючи, що той, хто робить з виборця тушку, намагаючись його купити, сам стане тушкою у Верховній Раді. Тому хочеться звернутися до людей – не можна не вірити в себе і віддавати свій голос комусь. А що стосується змін в країні – вони потрібні і мають відбутися. Ми просто зобов'язані змінити сам дух парламенту, тому що нинішня здеградована Верховна Рада не може називатися вищим законодавчим органом», – резюмувала депутат.

Як повідомлялось, директор Фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна вважає, що перед виборами з'явилося багато неадекватних соціологічних досліджень, які стверджують, що у майбутню Раду пройде партія Королевської.

«Але я не думаю, що Королевська така могутня... Цілком очевидно, для чого це робиться і ким це робиться», – сказала Бекешкіна.

Нагадаємо, раніше Ірина Бекешкіна заявила, що Україна перетворюється на дикунську державу, де провідні телеканали використовують фальшиві соціологічні дослідження.


Джерело: Тиждень.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 298 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: