П`ятниця, 10.05.2024, 07:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 15 » Від прихильника УДАРу
21:35
Від прихильника УДАРу

Газета "Новини Закарпаття " постійно висловлює невимовну радість з приводу можливого зняття з виборних перегонів кандидатів від інших партій  в звязку зпевними порушеннями. От представники регіоналів - одна кришталева чистота і зразок дотримання законів, писаних ними самими.

Тепер газета помістила наступну замітку:У неділю, 16 вересня о 19.00, в актовому залі УжНУ в Ужгороді відбудеться зустріч Володимира Кличка з його прихильниками. Схоже, менший із Кличків приїде до Ужгорода просити за свого брата та його партію. Напевне, не дуже хороші справи в ударівських хлопців, якщо доводиться залучати до передвиборчої агітації навіть таку "важку артилерію".

Нещодавно, нагадаємо, партія Віталія Кличка розіграла в Ужгороді квитки на його останній бій з Мануелем Чаром. Дісталися вони, як не дивно, кільком журналістам із, до речі, дуже "прихильних" до партії ЗМІ. Що це було? Плата за вже пророблену роботу чи аванс за те, що тільки доведеться цим журналістам робити? Час покаже... 

Може редактор газети хотів би запропонувати Володимиру агітувати за Януковича, за Шуфрича, або ,по крайній мірі, за Шевченка Андрія? Хай попробує звернутись до чемпіона з подібними пропозиціями.

А лотерея була. Люди виграли призи . Адмінресурс партія УДАР використовувати не має можливості. І навіть при наявності такого шансу ним би не скористалась.А популяризувати лідера партії в такий спосіб ніхто заборонити не може. 

І ще хочеться декому нагадати, що бій за чемпіонський пояс- спортивне змагання. Перемога ж Кличка дратує його політичних опонентів, які бояться результату  аналогічного бою на рингу.

Категорія: Новини | Переглядів: 467 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: