П`ятниця, 10.05.2024, 00:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 26 » "Візитка" Сваляви
21:44
"Візитка" Сваляви


Не можна заперечити той факт, що міський голова зацікавлений в розкручуванні іміджу Сваляви. Від останнього в значній мірі залежить «вагомість» його посади і рівень прибутковості об’єктів , які Івану Івановичу є не чужими.

 У свій час міська влада бралася за вирішення проблеми часто непереїздного залізничного переїзду. Як і слід було чекати, завдання в реальності було не підйомним. Хоча засуджувати мера міста за спробу зробити Сваляву більш доступною для гостей  не допустимо . Та ми й не маємо наміру цього робити. Кожна мисляча людина розуміє, що через кілька років місто в цілому буде періодично паралізованим внаслідок скупчення транспорту по вулицях Головній, Київській та Верховинській.

Сьогодні про інше. Про вулицю Донського (чи то Зарічну). Часто гості міста в’їжджають в Сваляву саме цією вулицею, яка починається неподалік готельно- ресторанного комплексу «Затишок». Користуються цією дорогою і маршрутні автобуси, мешканці міста, які мають звичку знайти затишок у «Затишку», або при поїздках в напрямку Львова. З цієї вулиці починається Свалява. Це добре розуміла попередня міська влада і чомусь ігнорує теперішня. Внаслідок цього візитною карткою райцентру є знак, зображений на фото.

А дуже хочеться поміняти його на вивіску: «Ласкаво просимо до Сваляви». Тим більше , що для цього потрібно привести в пристойний вид півтори сотні метрів шляху.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 463 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: